Teás programok

TEAKÓSTOLÓK

Szeretsz teázni és szívesen megismerkednél különleges, prémium minőségű, kínai és tajvani teákkal, valamint új teázási szokásokkal? Esetleg most ismerkedsz a tea világával, és érdekelnek a teázáshoz kapcsolódó legendák, hagyományok? Vagy egyszerűen csak egy tartalmas és az egészségedet is támogató, baráti hangulatú kikapcsolódásra vágysz?

Gyere el teakóstolóinkra! A teakóstolók időpontjáról rendszeresen tájékozódhatsz a honlapunkon vagy a facebook oldalunkon.

A teakóstolók megtartására – a vírushelyzetre való tekintettel – jelenlegonline van lehetőség. További részletekről érdeklődj az info@teapavilon.hu emailcímen.

 

TEÁS PROGRAMOK CÉGEK SZÁMÁRA 

Csapatépítő teakóstolás

Naponta több órát a munkahelyünkön töltünk. Nem mindegy hogy milyen társaságban… 😉 Ismerd meg jobban kollégáidat egy csapatépítő teakóstolás keretében!

A teakóstóló időtartama kb. 1,5-2 óra, amelynek keretében lehetőség nyílik 3-4 különleges kínai vagy tajvani teának az ősi teaszertatás eszközeivel történő megkóstolására. Célunk a bensőséges, baráti hangulat megteremtése és a kötetlen beszélgetések inspirálása.

Teaklubok

Egyre több cég gondoskodik az alkalmazottak minőségi kikapcsolódásáról. Ehhez kínálunk lehetőséget Teaklubbunkkal. A gyakoriságot és a tematikát egyéni igények szerint alakítjuk ki.

A teaklub találkozóin

  • tematikus teaválogatásokat mutatunk be és kóstolunk meg;
  • beszélgetünk a teázási élményekről, tapasztalatokról,
  • megosztjuk a tea termesztéséről és készítéséről szerzett ismereteinket és
  • bemutatjuk a tea világ aktuális újdonságait.

Ha szeretnél csapatépítő teakostolást szervezni, vagy teaklubot alapítani, működtetni a cégednél, akkor kérlek keress meg minket az info@teapavilon.hu emailcímen.