Karácsony a Teapavilonnál

 

Bár a világban most elég nagy a zűrzavar és a bizonytalanság, az év vége felé közeledve és a karácsonyi ünnepekre készülődve forduljunk most egy kicsit a belső világunk felé. Ebben szeretnénk Nektek segíteni a kiváló minőségű, egyedi ízvilágú teáinkkal.

Akár magatok számára, akár a szeretteitekre gondolva ajándéknak szánnátok a Teapavilon.hu kínálatában kedvetekre válogathattok a karácsonyi ajánlataink között.

AdvenTea kalendárium

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Teapavilon.hu csapata idén is készült egy-egy finom teával az adventi időszak napjaira egy adventi tea koszorú – az AdvenTea kalendárium – összeállításával.

Az AdvenTea kalendárium megvásárlásával lehetőségetek nyílik megismerkedni 24 különböző teával a fehér teától egészen a puer teákig. A teacsomagok 5 gramm teát tartalmaznak, amely egy napi teafogyasztáshoz éppen ideális mennyiség.

Karácsonyi teacsomagok

Karácsonyi teacsomagjainkat a legfinomabb teáinkból állítottuk össze és ízléses karácsonyi csomagolással készítjük.

Válogass a Frissítő reggel, a Gong-Fu, valamint a Keleti Szépség teacsomagjaink közül.

Természetesen személyre szabott, egyedi karácsonyi teacsomagot is készíthetsz a teapavilon.hu kínálatából. Ehhez kérd egyedi árajánlatunkat telefonon vagy az info@teapavilon.hu emailcímen.

 

Céges Karácsony

Ha munkatársaidat szeretnéd megajándékozni egy különleges teával Karácsony alkalmával, ebben is szívesen segítünk. A cégeknek, munkahelyeknek szóló egyedi ajándék-ajánlataink ügyében kérjük, keress minket telefonon vagy az info@teapavilon.hu emailcímen.