5 Shu Puer válogatás – vakkóstolás

6500 Ft

Teaválogatás

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A Puer tea Yunnan tartomány tradicionális teája, amit eredetileg nagy levelű teafákról szüretelt, napon szárított alapanyagból állítanak elő. Puer teáinkat hagyományos eljárással, permetezőszer és műtrágya használata nélkül készítik, kis manufaktúrában. A teaválogatásban szereplő teák részletes leírása a honlapunkon található.

A teaválogatás tartalma:

Öreg fa dallama – 2015-ben a Nannuo-hegyen (Yunnan tartomány), 2300 méteren, több, mint 100 éves fáról szüretelt Shu Puer.

Pávatoll – 2016-ben a Bulang-hegyen (Yunnan tartomány) készített, 2300 méteren, több, mint 60 éves fáról szüretelt Shu Puer.

A lenyugvó nap melege – 2017-ben a Jingmai-hegyen (Yunnan tartomány) készített, 2100 méteren, több, mint 50 éves fáról szüretelt Shu Puer.

Sokszínű levelek – 2019-ben a Nannuo -hegyen (Yunnan tartomány) készített, 1900-2200 méteren, több, mint 60 éves fáról szüretelt Shu Puer.

Teljes rügyek – 2019-ben a Bulang -hegyen (Yunnan tartomány) készített, 2250 méteren, több, mint 60 éves fáról szüretelt Shu Puer.

Az 5 Shu Puer válogatásunkkal egy játékra is hívunk Titeket! A teaválogatásban a teákat csak színkóddal jelöltük meg, hogy szabadon tesztelhessétek Őket. Ezzel azt szeretnénk ösztönözni, hogy előítéletektől mentesen, a saját ízlésetek és a tapasztalt élettani hatások alapján válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb teát. Az öt tea mindegyike hasonló minőséget képvisel. Mivel azonban a szüret időpontja és a termőhely eltérő, így mindegyik teában más és más ízvilág jelenik meg. Kalandra fel!